Cél

Az emberek azóta szeretnek olvasni, mióta ez egy sokak által elsajátított képesség lett. A mai ember számára már nem ugyanazt jelenti az olvasás öröme, mint a régieknek, ám ez az évszázadok alatt nem sokat változott. Az igazi könyvmolyok számára pedig egy modern rendszerező könyvtár elengedhetetlen lehet, ha könnyen és gyorsan akarják könyveiket kezelni.

Működése

Felhasználói profil létrehozása után lehet felvenni a könyveket egyesével, vagy tömegesen csv fájl feltöltésével (ez utóbbihoz részletes leírás is tartozik: Könyvek felvétele A könyvek részletei egy táblázatban tekinthetők meg, amely különféle funkciókkal segíti a rendszerezést: Saját könyvtár Az oldalon még található egy blog funkció is, ahol egy összetartó közösséget építhetnek az olvasni vágyók.

Megvalósítás

Először a projektünket glitchen hoztuk létre, ahol jelenleg is megtekinthető a demo változat, ám ott már jelenleg a legtöbb funkció nem működik, mert a projektünk elköltöztettük onnan. Erre azért volt szükség, mert sokszor nem akart megfelelően működni az oldal, így nem tudtunk hatékonyan dolgozni. Jelenleg Githubról üzemeltetjük az oldalunk egy Heroku app nevű felhő alapú szerver segítségével. A végső cél persze az lenne, hogy egy saját webszerverről üzemeltethessük az oldalunk, de ahhoz még sok munka szükséges.

Kapcsolatok